Categorii
calatorie Cazări Târgu Mureș timp liber travel

Prin Târgu Mureș haihui

Am fost recent prin Târgu Mureș cu prietenul meu, un oraș superb după părerea mea. Mi-a plăcut enorm, chit că e pandemie.

Ne-am cazat la Pensiunea Select Central, este la 150 m de centrul orașului. Cât despre locul de parcare, am parcat lângă pensiune pe niște locuri cu plată, oamenii de acolo au spus că în timpul weekend-ului este gratis, deci pot spune că am avut noroc în ceea ce privește asta.

Pensiunea Select Central, sursă foto: booking.com

Camera a arătat ca și în poze, am fost foarte mulțumiți. Am stat o noapte și am plătit 180 lei, două persoane. Locația este excelentă, iar personalul a fost foarte amabil. Condițiile au fost superbe, iar căldura mergea, pot spune că te simți ca și acasă. Baia este foarte frumos amenajată, este baie proprie în cameră. Are și mic dejun inclus, noi nu am ales să avem, dar din recenzii mă gândesc că este gustos. La Pensiunea Select Central se poate face check-in începând cu ora 14:00, iar check-out, până la ora 12:00.

Este aproape de Shopping City Târgu Mureș. Când ne era foame am mâncat în oraș, la Burger House, ador locul acesta. Au mâncarea foarte bună și merită încercat.

Ne-am plimbat prin oraș, pot lăuda drumurile asfaltate frumos.

Am fost la Grădina Zoologică, pot spune că nu am văzut în viața mea anumite animale. Au fost tigri, lei, pantere, jaguari, leoparzi, mai multe tipuri de maimuțe, dar și alte animăluțe. Totul a fost superb, animalele sunt mereu îngrijite și nu sunt neglijate.

În drum spre casă, am avut de parte de un apus minunat. A fost un trip excelent și aș vizita Târgu Mureș de fiecare dată când am ocazia. 🙂 De asemenea merită vizitat și Platoul Cornești din Târgu Mureș.

Enjoy! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s