Categorii
calatorie timp liber travel turism

Agențiile de turism în pandemie:Egipt este cea mai căutată destinație

Destinația momentului este Egipt. O vacanță în Egipt acum costă începând de la 400 euro până la aproximativ 800 euro, în Hurghada. Deși unii oameni preferă vacanțe în alte țări sau vacanțele exotice, cum ar fi în, Madeira, Capul Verde, Marsa Alam sau Punta Cana, mulți români au ales să meargă în vacanțe și în România. Cele mai populare fiind stațiunile balneare, cum ar fi, Băile Felix, Băile Balvanyos, Geoagiu Băi, Băile Govora, etc.

”Oamenii aleg Hurghada deoarece se fac 3 ore de zbor cu avionul, trebuie să prezinte un test tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 72 de ore anterior călătoriei, tarifele sunt acceptabile și serviciile bune. Aveți parte de fauna și flora Mării Roșii. Deși plajele exotice sunt principalul atu al acestui loc, Hurghada are de oferit turiștilor mult mai multe lucruri și locuri grozave, atât în apă cât și pe uscat, în special călătorilor dornici de aventură și celor pasionați de cultură și istorie. Poți vizita Insulele Giftun, Zona Marina,  El Dahar Market. Bineînțeles, ca și activități sunt scuba diving, plimbare cu cămila și multe alte activități foarte atractive.” declară un manager agenție DERTOUR.

sursă foto: hostelworld.com

”Mulți oameni s-au ferit să mai meargă în alte țări din cauza virusului. A fost foarte greu pentru agenția de turism în pandemie. Era ceva necunoscut, a fost perioada aceea când nu puteai să ieși, lumea ezita, deoarece era frica de virus, până s-a prins curaj pentru a călătorii iar. Acum încet, încet, încercăm să ne punem pe picioare.” a declarat un reprezentant Ansiro Tour.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s