Categorii
news travel turism

Planuri noi pentru Parâng

Consiliul județean vrea să facă un împrumut pentru a putea cofinanța anumite proiecte, printre investiții se enumără și o posibilă parcare la poalele stațiunii Parâng, condiția fiind ca primăria municipiului Petroșani să găsească un teren pentru a-l ceda administrației județene pentru a realiza parcarea.

”Vrem să facem o parcare și pentru turiștii care vin în Parâng. Avem toată deschiderea de a face o investiție în zona Parângului, unde nevoia de parcări este una evidentă. În acest scop, am înaintat deja o propunere către Primăria municipiului Petroșani, în vederea unei asocieri prin care le solicităm să ne pună la dispoziție un teren, iar noi ne angajăm să realizăm o parcare modernă pentru autoturisme”, a declarat a declarat  administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram.

Sursă foto: travelguideromania.com

”Desigur, pe perioada de iarnă nu s-au putut face nici un fel de lucrări și acesta este motivul pentru care am agreat extinderea perioadei de finalizare a proiectului exact cu acele câteva luni în care nu s-a putut lucra din pricina vremii.” , a adăugat Costel Avram.

Trebuie să găsim o soluție și în ce privește problema drumului județean care se intersectează cu pârtia. Totodată, am purtat discuții și pe tema investițiilor care ar trebui să le facem cu prioritate și pe care să le includem în următorul exercițiu financiar european, în special pentru viabilizarea turismului pe timpul sezonului de vară, în Parâng”, a declarat, pentru GO Hunedoara, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s