Categorii
news povești ale oamenilor

Sfârșitul clasei a 12-a prin ochii viitorilor studenți

Potrivit noilor măsuri de relaxare valabile de la 1 iunie, festivitățile școlare vor putea fi desfășurate atât în aer liber, cât și în spațiu deschis, dar cu un număr de persoane limitat și cu anumite condiții care trebuie respectate.

Acum câteva zile a avut loc festivitatea de premiere 2021, pentru clasele terminale.

„Totul s-a petrecut la Stadionul Fotbalistic „Tudor Vladimirescu”. Am fost la 5 acolo și elevii trebuiau să intre prin spatele stadionului (altă intrare) și noi prin față. Nu i-a lăsat să intre pe cei care au vaccinul făcut doar prima doză, doar cei care au și a doua doză, dacă au trecut 10 zile de când s-a făcut. Am semnat in dreptul numelui meu, că eram însoțitor, m-a întrebat la ce liceu și clasă ca să mă găsească mai repede. Am stat la distanță unii de alții, am purtat măști, chit că era în aer liber. S-a difuzat pe ecrane, filmulețe realizate de ei cu amintiri. După la 6 jumate au intrat pe rând și le strigau numele în parte, au fost 3 licee parcă, i-a strigat pe clase și liceu. A fost foarte frumos, mi-ar fi plăcut când am terminat și noi clasa a 12-a să fi fost la fel. Mă bucur enorm pentru ei că au avut parte de asta, o meritau după o perioadă ca aceasta.” a menționat Alexandra Gruia.

Clasele a 12-a la festivitatea de premiere, pe Stadionul Fotbalistic ”Tudor Vladimirescu”

„Nu pot să zic că m-a emoționat finalul atât de mult, m-am simțit bine pentru că știu că urmează un nou început, deși anii de liceu au fost foarte frumoși, iar atmosfera a fost una pozitivă. Toți ne-am simțit bine și am făcut multe poze și am glumit.” a spus Elisa, viitoare studentă.

„Absolvirea prin ochii unui privitor obiectiv e o experiență unică. Sa poți să îți susții apropiații în aceste momente speciale ale vieții, să te bucuri împreună cu ei este o experiență pe care o doresc fiecăruia dintre voi. După un an greu în care elevii claselor a 12-a au muncit cu spor, s-au adaptat unor condiții diferite de tot ceea ce cunoșteam până acum, am avut ocazia sa îi privesc, de data asta nu prin intermediul unei camere web, ci drept în ochii, să zâmbesc împreună cu ei, să simt emoția din sufletul lor și să le pot spune cât de mandră sunt de ei. M-au captat în momentul lor, am zâmbit larg și au curs lacrimi de fericire, am simțit nostalgia și parcă tot firul amintirilor de până atunci mi se derula în fața ochilor. Mă bucur nespus ca s-a putut realiza acest eveniment festiv și sper să rămânem sănătoși și să zâmbim cum am făcut-o zilele acestea cât mai des! Felicitări tuturor absolvenților și mult succes la examenul de bacalaureat cât și pe drumul vieții!” susține Csiszer Denisa, in calitate de președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul Economic “Hermes” Petroșani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s