Categorii
news

Petroșani: Campania de vaccinare într-o continuă mișcare

Campania de vaccinare a luat amploare. Mai mulți oameni s-au așezat la rând la Sala Polivalenta, unde are loc în prezent maratonul. Aceasta a fost până acum în modul drive-trough în parcarea magazinului Kaufland. Persoanele care doresc să se vaccineze sunt așteptate la acest centru între
orele 8:00 şi 20:00, imunizarea fiind făcută cu serul Pfizer – BioNTech.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a alocat centrului de vaccinare de la Sala Polivalentă 800 de doze, într-o primă fază, iar dacă va fi nevoie numărul acestora va fi suplimentat.

”Avem foarte mulți oameni care vin să se vaccineze. Avem în jur de 500-600 de persoane pe zi și îi așteptăm cu drag. Vaccinarea oprește pandemia și face posibilă revenirea la normalitate, la o viață socială fără restricții și credeți-mă că eu cred în acest virus, l-am avut într-o fază nu tocmai plăcută, deși am avut grijă mereu. Ajungeam acasă și îi spuneam soțului și copiilor mei să nu se aproprie de mine, când ajungeam de la muncă, intram direct în duș și după stăteam liniștită. Dar se pare că oricât ești de atent, tot poți să-l iei. ” a declarat Laura, asistentă la secția ATI.

Sursă foto: www.dw.com

În judeţul Hunedoara s-au administrat peste 120.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19, ceea ce înseamnă că peste 20% din populaţie a primit cel puţin o doză din ser pentru imunizare, a menţionat directorul executiv al DSP Hunedoara, Sebastian Mezei.

” Sunt fericită că am făcut vaccinul și că am trecut prin asta. Am avut COVID în luna martie și spre norocul meu, a fost o formă ușoară. Momentan mă doare puțin mâna și știu că poate mă voi simții puțin rău, dar tot răul spre bine. Cu toate vaccinurile acestea, sper să începem și facultatea normal și să fie totul frumos.” a spus Popescu Mihaela, studentă în anul 1.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s